Maak kennis met Ruth en Nadia. Beide jonge, ambitieuze vrouwen met grote dromen. Ze ontmoetten elkaar een paar jaar geleden tijdens een zakelijk evenement dat Nadia organiseerde. Eind 2021 kruisten hun paden weer, toen ze besloten om bij te praten over hun leven en hoe ze hun bedrijven hadden laten groeien. Tijdens hun gesprek realiseerden zij zich dat ze één belangrijk ding gemeen hadden: ze misten een creatieve plek in Rotterdam. Een plek die er niet alleen mooi uitzag, maar ook een plek waar mensen samenkomen, creatief mogen zijn en kunnen verbinden met elkaar. Iedereen is welkom. Alles is mogelijk. Zoals het hoort. En dat… was de geboorte van Studio Two Space. Intussen zijn ze niet meer alleen en is team Studio Two Space uitgebreid. Scroll naar beneden om ons team te ontmoeten! We zien je graag snel!

Ontmoet ons team! We stellen je graag voor aan onze geweldige hosts, die er voor je zijn om de ervaring in Studio Two Space zo prettig mogelijk te laten zijn. Zij zullen er zijn om de ruimte voor je te openen en te sluiten en ontvangen je graag met een heerlijke cappuccino, matcha latte of kopje thee. Ze zullen er alles aan doen om je thuis te laten voelen. Tot snel!

Studio Two Space - Ruth de Bruijn

Ruth de Bruijn

Founder – Interior designer

Ontmoet Ruth, een 24 jarige interieur ontwerpster; Ruth is dé interior lover die je nodig hebt in je leven. Ze weet alles over kleuren, ruimtes en design. Met een aannemer als vader heeft ze op jonge leeftijd geleerd om te gaan met design. Studio Two Space was geen Studio Two Space zonder haar. Ze heeft een atmosfeer gecreëerd waar creativiteit eindeloos kan zijn en doet haar best om steeds iets nieuws te bedenken. Ze ademt interieur, maar geniet ook van het delen van haar kennis als spreker.

 

Studio Two Space - Nadia Bozic

Nadia Bozic

Founder – Photographer, Businessowner

Nadia, een 26 jaar oude fotografe en multiple businessowner. Ze houdt ervan om mensen samen te brengen en gelooft er heilig in dat zij niet alleen de wereld kan veranderen, maar wel een positieve impact kan creëren met hulp van anderen. Als commercieel fotograaf weet ze veel van licht, locaties en mooie hoekjes. Ze denkt altijd na over creatieve oplossingen en helpt anderen graag mee hun dromen te bereiken.

 

Bernadette van Wijlen 

Hostess  

Bernadette van Wijlen is styliste & visuele productie vormgever van laagdrempelige, commerciële projecten. Ze werkt zowel in de mode als in de productie van stills. Bernadette is een pragmatische en gestructureerde kracht en voelt zich op haar gemak bij het overzien en creëren van projecten voor tijdschriften en merken. Ze communiceert in kleur en vorm, vaak aan de hand van een grafisch lijnenspel. Als visuele partner werkt Bernadette het liefst aan kleine en grotere projecten in de stijl van populaire high street brands. En daar is ze heel erg goed in!

 

Studio Two Space - Ruth de Bruijn

Dianne Beukema

Hostess  

Hoi mijn naam is Dianne, naast het werken met Ruth en Nadia van Studio Two Space werk ik als conciërge in ‘De Wasserij’; een heerlijk creatieve omgeving waar ik heel blij van word. Ik organiseer hier de koffieochtenden, verhuur de vergaderruimtes en vertel graag mijn verhaal over de Wasserij tijdens rondleidingen. Ik heb hier ook gewerkt toen ik 16 jaar oud was, toen het een echte wasserij was. Daarnaast ben ik curator bij een galerie hier in Rotterdam Noord en ben ik altijd op zoek naar nieuwe en creatieve uitingen. Events organiseren, mensen met elkaar in contact brengen. Ik word blij van mooie kleuren, stoffen en patronen. Net als mijn hond Mollie, met wie ik ondanks haar dappere leeftijd lange wandelingen kan maken. Door indirect betrokken te zijn bij allerlei duurzame projecten in De Wasserij is mijn kijk op de kledingindustrie flink veranderd en probeer ik zo vaak mogelijk een duurzame keuze te maken. Het zou leuk zijn je te ontmoeten bij Studio Two Space!

 

Studio Two Space - Nadia Bozic

Iris Tempelaar

Hostess 

Iris Tempelaar is een mede-ondernemer van de Wasserij. Ze werkt als modefotograaf, zowel in een fotostudio als op locatie voor modemerken, kledingwinkels en tijdschriften. Haar werk wordt omschreven als sereen met een ‘pop of colour’. En als je goed kijkt, zie je haar ervaring als danseres terug in de beeldcompositie en lichaamshoudingen. Ontmoet haar in onze studio!