Daglicht studio Rotterdam

Wat leuk dat wij jou mogen ontvangen in Studio Two Space! Hieronder boek je een tijdslot. Voor meer informatie over zonuren en de shootlocatie scrol je naar beneden.

Good to knows!

Welkom!
Een van onze hosts is altijd aanwezig om de studio te openen en te sluiten. Wacht altijd op de host voordat je het pand verlaat, tenzij anders gecommuniceerd.
The studio is helemaal van jou!
Zodra je de studio boekt, is deze helemaal van jou. Dat betekent dat je de verantwoordelijkheid hebt voor je eigen team en gasten. Check onze huisregels voor meer informatie en deel deze met je team!
Zonuren

De zon dwarrelt de gehele dag door de ruimte. In de ochtend schijnt de zon op de woonkamer; beginnend bij de bogen. Zodra de zon hoger komt te staan, verplaatsen de zonnestralen zich steeds meer naar de grond. Aan het einde van de dag zijn de laatste zonnestralen zichtbaar in de keuken en zithoek. Of je nu met zonlicht wil spelen of niet, er is altijd voldoende daglicht om mee te werken. Ook op bewolkte dagen! Wij hebben aan twee kanten ramen.

De route naar Studio Two Space
De studio zit in het verzamelpand “De Wasserij”. Zodra je bij de voordeur naar binnen gaat, sla je rechtsaf, om aan het einde van de hal de trap op te lopen tot de tweede verdieping. Daar zijn wij om je op de afgesproken tijd op te wachten en jou en je team een warm welkom te heten. Reis je met het openbaar vervoer? Station Noord is 5 minuten lopen en tram 8 & 4 stoppen om de hoek (halte “Soetendaalseweg”). Ons adres is: Sint Agathastraat 54, 3037SH in Rotterdam. Unit 2.2.
Plattegrond van de studio

Good to know

Studio Two Space bevindt zich op de tweede verdieping. Wij hebben geen lift, dus je kan alleen de ‘stairs to heaven’ nemen. Houd hier rekening mee!

Voordeur
Van maandag t/m vrijdag is de voordeur van het verzamelpand waar wij in zitten altijd open tussen 08:30 en 18:00. Daarna is er een sleutel nodig.
Tijdsloten
Je kan onze studio boeken voor een tijdslot van 2, 4, 8 of 12 uur. De tijdsloten van 2, 4 en 8 uur zijn beschikbaar tussen 08:30 en 17:30. Het tijdslot van 12 uur is van 09:00-21:00 uur.
Extra tijd nodig?
Heb je extra tijd nodig om je shoot af te ronden of je presentatie te beëindigen? Geen probleem. Als de agenda het toelaat na jouw geboekte tijdslot kun je voor 50,- excl btw. de ruimte 30 minuten (of langer) bijboeken.
Parkeren
Parkeren is mogelijk in de omgeving, maar, helaas, is het verboden om op het privéterrein van De Wasserij te parkeren. Voor laden en lossen mag je kort de auto voor de deur zetten, maar vergeet dit niet aan te geven bij je host. Parkeren in de omgeving kost 1,75 euro per uur.
De keuken
Onze keuken is een showroom model, dus niet alles werkt. De kookplaat is aangesloten en er zijn pannen aanwezig om mee te koken, maar er is geen oven en de kraan werkt niet. Wel hebben wij een mini-keuken op de gang met stromend water. De keuken heeft wel een werkende koelkast, waar je eten en drinken kan bewaren tijdens de boeking. Ook zorgen wij natuurlijk voor water, thee en heerlijke koffie tijdens de boeking. Voor vragen over het gebruik van de keuken, neem dan contact met ons op.
Shoes-off policy
Wij hanteren een shoes-off policy in onze ruimte en vragen daarom al onze gasten om bij binnenkomst de schoenen uit te doen. Er zijn 6 paar sloffen aanwezig in verschillende maten die je mag gebruiken. Wil je liever je eigen sloffen gebruiken voor een extra fijn “thuis” gevoel? Feel free to bring them!
Props
Wij hebben een kledingrek, stomer en kleine speaker in de ruimte liggen. Daarnaast kun je de stylingboards van Create&Co gebruiken voor productfoto’s en alle items en meubels in de ruimte om jouw ideale setting te creëeren.