De perfecte back drop voor jouw branding shoot! – Indu Doors

Sinds onze heropening afgelopen februari hebben wij een nieuwe eye-catcher in onze daglichtstudio. De prachtige deuren van InduDoors! Deze eyecatcher is natuurlijk niet voor niets bij het ontwerp meegenomen, want de deuren geven enorm veel extra mogelijkheden aan de ruimte. Ze zijn perfect te gebruiken voor jouw branding shoot, fashion shoot of als huiselijke sfeer voor een ceremonie.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden:

Zo kun je in de ruimte meerdere doorkijkjes creëren, ideaal, als je met settings wil spelen en meer diepte wil hebben in de foto’s of video’s die je maakt en ja je ziet het goed! Je kan ze verplaatsen in de ruimte! Wil je weten hoe? Kijk dan dit filmpje:

Los van de vette doorkijkjes, is het ook handig om de deuren, samen met onze gordijnen, te gebruiken om de ruimte op te delen in 2 delen. Ga je een intieme workshop geven? Of een yoga-les? Met de deuren en de gordijnen kun je een luxe scheiding maken in de ruimte!


De deuren in onze daglichtstudio zijn op maat gemaakt, speciaal met onze herkenbare bogen erin. Ben je verliefd geworden op onze deuren en wil je deze ook graag in je huis of ergens anders? Bekijk dan de website van Indu Doors HIER

Weet jij al hoe je de deuren gaat gebruiken tijdens jouw branding shoot?

Tot snel!

Liefs,

Team Studio Two Space