Bank-spiration! – foto studio Rotterdam

Bank-spiration! 

In de living room van Studio Two Space (foto studio in Rotterdam) kun je een grote bank van 4×6 Sofa vinden. Deze bank bestaat uit verschillende losse elementen, die je eindeloos kan combineren. Zo kun je voor iedere shoot een andere setting maken en de bank neerzetten naar wens. Puzzel met de vormen of gebruik de onderdelen los. Wil je wat inspiratie voor je shoot? Check dan vooral deze video op onze Instagram! 

De modulaire X6 bank staat nu voor de bogen, wat een ruimtelijk en luchtig beeld geeft, maar je kan de losse onderdelen ook voor de blauwe wand plaatsen. Zo kun je beelden creëren als deze:

Het leuke van de banken van 4x6Sofa? De dames die 4x6Sofa hebben bedacht zijn al ruim 40 jaar vriendinnen, hebben 20 jaar retail ervaring én hebben bij het maken van de banken als doel gehad ‘het maken van de perfecte loungebank’. Dat zie je ook wel terug. Los dat het een prachtige bank is, zit ‘ie ook nog eens heerlijk. Stiekem verliefd geworden op de bank en wil je kijken naar alle mogelijke stoffen en combinaties? Check dan vooral hun showroom in Naarden of neem een kijkje op hun website!

Pas je wel op bij het tillen?

Liefs,

Team Studio Two Space

Daglicht studio – foto studio Rotterdam