Videlamp – De magie in onze studio

Je kan er bij ons niet meer omheen: de prachtige lampen van The Lamp Lab zijn een lichtpuntje in onze ruimte. Stuk voor stuk zijn het eye catchers, die we samen met Tatiana hebben ontworpen. 

En met ontworpen bedoelen wij ook echt ontworpen: ieder detail hebben wij samen bedacht. Van lichtbron tot kleur van het snoer. Iedere lamp is speciaal voor onze ruimte gemaakt. Met behulp van samples hebben we op locatie alle details samengesteld.

De meest opvallende lamp is natuurlijk de videlamp bij de bogen. Het zijn 12 pendels met blauw snoer en een messing fitting, helemaal in stijl met de ruimte. De grote smoke lichtbronnen erbij geven een stukje magie aan de ruimte. Ideaal voor onze shoots maar ook bij de yogalessen in de avond.

Dit stukje magie is precies waar The Lamp Lab voor staat en brengt dit ook bij jou thuis! Alles is dus mogelijk en wij laten je zien hoe. Alleen met het veranderen van de lichtbronnen heb je direct een ander beeld:

Zoals je ziet kan je helemaal los gaan met je creativiteit. Alles is mogelijk. Het leuke? Tatiana denkt met veel plezier mee en door haar creativiteit hebben we nu een prachtig resultaat! Al haar maatwerk lampen worden met de hand gemaakt.

Tijdens jouw shoot is deze eyecatcher ook zeker te gebruiken. Shoot door de lamp heen of gebruik hem als backdrop.

Zien we je snel?

Liefs

Team Studio Two Space