Fotostudio Rotterdam

Boek jouw fotostudio

direct online

 

Wij verwelkomen je graag in onze daglicht studio van 140 m2 in Rotterdam. De locatie waar het perfecte licht samenkomt met verschillende settings. Maak gebruik van al onze meubels en de mogelijkheid om jouw eigen settings te bouwen. Alles is mogelijk! Verplaats onze deuren, banken en gevaarte voor de perfecte doorkijkjes. Gebruik de verschillende achtergronden voor elke keer weer een ander beeld. Via onze instagram nemen wij jou dagelijks mee in alle mogelijkheden van onze studio. Bekijk de beschikbaarheid direct via onderstaande link of scrol door om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Wil je de studio in de avonduren boeken om een workshop te geven, een event te organiseren of yogalessen te hosten? Stuur ons dan een berichtje via contact@studiotwospace.nl en we komen snel bij je terug!

Boek nu onze pakketten met hoge kortingen!

Speciaal voor terugkerende klanten

2 hour package

5×2 uur boeking 

Normaal: €1375,- 

NU: €999,-

*Prijzen zijn excl. btw 

4 hour package

5×4 uur boeking 

Normaal: €2000,- 

NU: €1499,-

*Prijzen zijn excl. btw 

8 hour package

5×8 uur boeking 

Normaal: €3500,- 

NU: €2499,-

*Prijzen zijn excl. btw 

*ieder pakket is een volledig jaar geldig vanaf de aankoopdatum, waardoor je ruim de tijd hebt om je boekingen te plannen. Bij aankoop ontvang je een factuur en een persoonlijke code na betaling, die je kunt gebruiken bij het maken van je boekingen. Het aangeschafte uren pakket moet overeenkomen met het aantal uren van je boeking.

De oprichters, Ruth de Bruijn en Nadia Bozic, zijn samen de perfecte basis voor Studio Two Space. Met een achtergond in fotografie en interieur en een passie voor ondernemen, hebben zij de perfecte daglicht studio gecreëerd.

Anne Prosman
Anne Prosman
April 14, 2023.
Een top foto studio. Wij hebben in deze studio de boeketten van Homeflowerstyle gefotografeerd. Super mooi & alles was goed geregeld. Een mega lieve vrouw die je meteen met alles helpt. Ik raad deze studio voor iedereen aan. Mooi licht, mooi interieur & een prachtige sfeer. Dankjewel!
Maarten van der Heijden
Maarten van der Heijden
March 24, 2023.
Mooie ruimte, helemaal nu na de verbouwing. Ruth en Nadia zijn behulpzame gastvrouwen.
Dominic Vleer
Dominic Vleer
January 27, 2023.
Prachtige daglicht studio in het hart van Rotterdam. Een fijne plek om je fotoshoot, videoshoot of social media content te creëren. De boss ladys Ruth en Nadia weten hoe ze deze studio rocken! En makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Cornelia Klaster
Cornelia Klaster
December 8, 2022.
Gisteren een fotoshoot gehad bij Nadia, echt super vriendelijk ontvangen en een hele fijne ontspannen fotoshoot gehad en voor wat we konden zien aan foto's zijn er hele mooie foto's gemaakt! Dank je wel Nadia!
Naomi Martosoewondo
Naomi Martosoewondo
October 25, 2022.
Met liefde een babyshower mogen organiseren in deze dreamy studio! Fijne communicatie en de eigenaren denken mee in de mogelijkheden. Enige nadeel is dat het betaalt parkeren is in de omgeving, maar voor de rest TOP locatie 🤩
Daniela Mondaca
Daniela Mondaca
September 28, 2022.
Mega mooie studio, met fantastische licht en er is echt nagedacht over de ruimte en hoe je die het beste kunt gebruiken voor een fotoshoot. In dit geval mijn eigen branding fotoshoot en ik zelf als fotograaf let daar natuurlijk ook altijd heel goed op. :)
Nikki Ruyssenaars
Nikki Ruyssenaars
September 20, 2022.
Super fijne studio! Veel plekjes in de studio waardoor je veel verschillende beelden kan maken. En het licht is fantastisch! En de dames zijn heel erg vriendelijk :-). Ik kom er graag!
Jeroen Tulp
Jeroen Tulp
July 21, 2022.
Een prachtige ruimte met hele fijne eigenaren. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een creatieve ruimte!