The floor is yours! – vloerkledenwinkel

Een huis voelt niet als ‘thuis’ zonder een warm vloerkleed. Dat is ook wat wij willen uitstralen in onze daglicht studio. Met de prachtige vloerkleden van Vloerkledenwinkel.nl voelt de ruimte écht als thuis. De vloerkleden zijn er niet alleen voor de sier, maar kunnen natuurlijk ook als prop worden gebruikt bij je foto- en videoshoot, of als plek om heerlijk op de grond te kunnen zitten en een theetje te drinken met elkaar. 

De mogelijkheden met vloerkleden in onze ruimte zijn eindeloos. Benieuwd naar hoe je de daglicht studio helemaal eigen kan maken? Check hieronder een paar van onze favoriete voorbeelden:

Wil je nou een speciaal vloerkleed voor je shoot? Samen met onze partner, Vloerkledenwinkel, kijken wij graag mee naar oplossingen!

Zoek je nog een vloerkleed voor bij jou thuis? Wist je dat Vloerkledenwinkel ook gebruik maakt van een zogenaamde zichtservice? Dat houdt in dat zij met je 3 favoriete vloerkleden bij jou thuis langskomen om te passen en meten welke het beste past. Ideaal voor als je niet kan kiezen! 

Zien wij je snel in onze daglicht studio?

Liefs,

Ruth & Nadia